Νέα συνεργασία Olympic Air και Eurobank!

  • -

Νέα συνεργασία Olympic Air και Eurobank!

H Olympic Air και η Eurobank ενώνουν τώρα τις δυνάμεις τους για να σας επιβραβεύσουν και να σας προσφέρουν ακόμη περισσότερα οφέλη!

Από σήμερα, η Olympic Air εντάσσεται στο πρόγραμμα επιβράβευσης των καρτών Eurobank, Επιστροφή και για κάθε αγορά εισιτηρίου με κάρτα Eurobank απευθείας από το δίκτυο πωλήσεων της Olympic Air, οι κάτοχοι κερδίζουν 3% Επιστροφή σε ευρώ.

Επιπλέον, όσοι κάνουν κράτηση εισιτηρίων και εκδώσουν τα εισιτήριά τους έως και τις 31 Ιουλίου απευθείας από το δίκτυο πωλήσεων της Olympic Air (όποτε κι αν πετάξουν), κερδίζουν 10% Επιστροφή επί της συνολικής αξίας του εισιτηρίου, την οποία μπορούν να εξαργυρώσουν σε οποιαδήποτε επόμενη πτήση τους με την Olympic Air ή στις 4.000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Σημειώνεται ότι οι εξαργυρώσεις των διαθέσιμων ευρώ πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω του τηλεφωνικού κέντρου ή των εκδοτηρίων της Olympic Air.

Η Επιστροφή ισχύει για αγορά εισιτηρίων που αφορούν αποκλειστικά σε πτήσεις της Olympic Air που εκτελούνται με τα αεροσκάφη της. Η αναλυτική λίστα με όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος Επιστροφή βρίσκεται στο www.epistrofieurobank.gr και στη νέα εφαρμογή Επιστροφή app για κινητά smartphones, η οποία διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Google Play.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορές εισιτηρίων οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Olympic Air στο 801 801 01 01 (από σταθερό τηλέφωνο), στο 210 35 50 500 (από κινητό τηλέφωνο), μέσω της ιστοσελίδας www.olympicair.com και στα εκδοτήρια της Olympic Air.